۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۲۲

با حضور رئیس دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد؛

مراسم عزاداری امام صادق(ع) و گرامیداشت شهدای طلبه و روحانی ورامین

مراسم عزاداری امام صادق(ع) و گرامیداشت شهدای طلبه و روحانی ورامین

ورامین- مراسم عزاداری امام صادق(ع) و گرامیداشت شهدای طلبه و روحانی ورامین با حضور رئیس دانشگاه امام صادق (ع) در مصلی این شهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسینعلی سعدی با حضور در مراسم عزاداری امام صادق (ع) و گرامیداشت شهدای طلبه و روحانی ورامین که در مصلی این شهر برگزار شد اظهار داشت: ورامین منطقه شهدای مقاومت است، این منطقه همیشه قهرمان به ندای امام خمینی (ره) که یک شاگرد مکتب امام صادق (ع) پاسخ داد، که اصل این حرکت مبارزه با سلطه بود که نشأت گرفته از سیره اهل بیت (ع) است.

وی با اشاره به سالروز شهادت امام صادق (ع) بیان داشت: مسئله تبدیل ولایت الهی به مسئله خلافت و بعداً به سلطنت موروثی بعد از رحلت پیامبر (ص) رقم خورد.

سعدی افزود: طبق اسناد تاریخی امیرالمومنین (ع) در هفتاد هزار منبر لعن می‌شد در حالی که صاحب منبر علی (ع) است که در این رخداد عجیب عالمان درباری نقش داشتند.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: جبر گرایی را در زمان امام صادق (ع) ترویج کردند و مسئولیت اجتماعی از دوش آحاد جامعه برداشته شد که این برخلاف سیره پیامبر (ص) بود.

رئیس دانشگاه امام صادق (ع) با اشاره به حرکات خزنده علمی در زمان صدر اسلام و پس از رحلت پیامبر (ص) گفت: ممنوعیت نقل حدیث از لسان پیامبر (ص) یکی از کارهایی بود که در تریبون‌ها شکل گرفت و مدارس علمی چنین تفکراتی را پایه گذاری کردند و امثال ابوهریره ها تئوری پرداز ممالک اسلامی شدند.

وی جریان مبارزات فکری در زمان امام صادق (ع) را فراوان دانست و اظهار داشت: در زمان امام صادق (ع) بسیاری از بزرگان آن زمان خواستار احیای تفکرات عباسی شدند اما امام (ع) فرمودند دین ارکانی دارد مانند مسئولیت پذیری است و از همه مهم‌تر مسئله ولایت است که ستون اسلام است و حذف ولایت اولین انحرافی است که دشمنان در هر زمان بر روی آن تاکید دارند.

سعدی بیان داشت: امام صادق (ع) حل شدن مسئله ولایت را حیاتی دانستند و در این رابطه روحانیت اصیل هیچگاه در طول تاریخ با سران سلطه هیچ رابطه‌ای نداشته اند و از این دسته از روحانیون زیاد بوده اندکه در طول تاریخ هیچگاه با سران سلطه کنار نیامدند که امام خمینی (ره) نمونه این بزرگان بوده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: کسانی که برای دنیا زبانشان نچرخد و مدیریت بر زبان و قلم داشته باشند در طول تاریخ زیاد بوده اند و زمانی پول‌هایی داده شد که بی بند و باری ترویج شود و عشرت طلبان هیچگاه در میدان جهاد نمی‌توانند حاضر شوند و امام صادق (ع) با چنین جریان‌هایی مبارزه کردند و استفاده از هنر برای ترویج معارف اسلامی از اهداف ایشان بود.

وی بیان داشت: تغییر هندسه فرهنگ اسلامی در زمان امام صادق (ع) رخ داده بود و جوانان آن زمان هیچگاه مکتب علی (ع) را به خاطر جریان انحرافی موروثی نمی‌شناختند و حماسه سرایی در باب شعر یکی از کارها و برنامه‌های حضرت برای شناساندن علی (ع) به جوانان زمان خود بود و ایشان می‌فرمود: ما باید نسبت به جریان احساسات احساس مسئولیت کنیم و جریانی است که فرزندان ما را از نظر احساسی هدایت می‌کند تا به اهداف خود برسد.

سعدی در پایان گفت: امروز کسانی که بر مناصبی نشسته اند بدانند که چند ده شهید برای این میزها از دست دادند و مردم توقعشان این است که مدیرانشان در تراز نظام اسلامی باشند.

کد خبر 5500355

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha